miercuri, 25 ianuarie 2017

Pedichiura pentru bărbați - ,,un must''!


Când vine vorba despre servicii de înfrumusețare, nu poate decât să mă bucure faptul că în ultimii ani, observ din ce în ce mai mulți reprezentanți ai sexului puternic  apelând la ele.
Felicitări domnilor care găsesc răbdarea necesară  de a se îngriji din cap până în picioare! Și țin  să subliniez  cuvântul ,,picioare’’, pentru că astăzi vă voi vorbi despre importanța realizării cu regularitate a pedichiurii într-un centru de înfrumusețare. În primul rând, este extrem de relaxant și comod să știți că picioarele dumneavoastră  sunt răsfațate de către o persoană specializată în acest domeniu. De asemenea veți avea  siguranța că pedichiura realizată de către un profesionist va preveni apariția unghiilor încarnate, tăierea incorectă a acestora fiind motivul principal al apariției lor. Un picior neîngrijit devine mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, în special dacă este utilizată în mod frecvent încălțăminte  care nu permite aerisirea  necesară. Exfolierea și îndepartarea celulelor moarte în mod frecvent vor ține la distanță apariția calusului și a pielii uscate.


În cazul în care resursele de timp  vă sunt limitate, așezat în scaunul de pedichiură, puteți lucra pe tabletă sau telefon în timp ce primiți doza de răsfăt bine-meritată. Într-un final veți deveni posesorul  unor unghii  frumoase și îngrijite ceea ce denotă respect de sine !

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Secretul unui ten luminos și fără riduri

Se zice că 1 litru de alge este echivalentul a 1000 de litri de apă de mare, ceea ce duce la o hidratare foarte intensă. De aceea recomand produse din extract de alge precum C-serum. Acesta acționează asupra sănătății celulelor, fapt ce conduce la încetarea micșorării celulelor, aducând adevăratul echilibru de hidratare. Aminoacizii prezenți în produs (cistina, lizina, fenilalanina, acidul aspartic, acidul glutamic etc.) hrănesc în profunzime dar și sunt responsabili de regenerarea celulelor fibriblaste, care după cum știm ajută la producerea de colagen și elastină.
Cum organismul nostru poate avea carențe de vitamine la fel și tenul.
C-serum conține 12 vitamine, care au ca scop întărirea capilarelor, hidratarea profundă, redarea fermității și regenerarea pielii. Acest produs miracol ne va ajuta să transformăm carbohidrații în energie, construind materialul genetic și va ajuta la absorbția calciului.  Combate efectele negative ale expunerii la soare și la vânt, vindecă și reface tenul. Efectul este instantaneu dar beneficiile sunt de lungă durată. În plus, elimină ridurile fine apărute ca urmare a uscării tenului.  Acest ser de față este fără ulei, perfect pentru toate tipurile de ten. Un must-have pentru o piele mai luminoasă! Hrănește, remineralizează și hidratează!  Eu te invit să-l încerci și să te uimească singur.

 Marta - estetician

sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Picioare îngrijite și în timpul iernii

Anotimpul rece vine atât cu bucuria zăpezii dar și cu temperaturi scăzute ce nu sunt atât de încântătoare.
Organismul nostru reacționează imediat la temperaturi scăzute. Ca de fiecare dată când se simte în pericol, organismul pregătește o barieră de apărare iar iarna vasele de sânge se îngustează de la exterior în încercarea de a menține temperatura la interior.
Astfel, circulația sângelui din extremități precum mâinile și picioarele este insuficientă, moment în care le simțim foarte reci.
Picioarele suferă cel mai mult în această perioadă, de aceea niște sfaturi pentru îngrijirea și menținerea picioarelor sănătoase, ne-ar fi utile:
-încălțămintea de iarnă nu trebuie să fie strâmtă pentru a permite circulația sângelui.
-introducerea în încălțăminte a unor tălpici din blana de miel, ar menține căldura potrivită.
-masarea picioarele cu cremă termică – aceasta stimulează circulația pielii și determină încălzirea acestora.
-evitați poziția de picior-peste-picior pentru o circulație corectă a sângelui.
-gimnastica picioarelor și a degetelor stimulează circulația.
-vizitele regulate la saună și dușurile calde/reci pot antrena vasele sangvine, care nu se vor mai îngusta la fel de mult la temperaturi scăzute, evitându-se astfel răcirea picioarelor
-ședințele de masaj regulate pot activa circulația sângelui chiar și reflexoterapia aduce un plus pentru o mai bună circulație a sângelui pe lângă celelalte beneficii terapeutice ce le deține această minunată procedură.

Cu această variație de metode pentru îngrijirea picioarelor în timpul anotimpului rece, veți avea picioare mai sănătoase și mai calde.

marți, 10 ianuarie 2017

ANUL NOU, moment de retrospectivă şi speranţă

2017 -  Un nou an, noi șanse de a lucra la toate proiectele personale, noi șanse de a crea povești de neuitat...
Aproape că a devenit o tradiție, ca la început de an, să ne setăm noi obiective și să cerem din ce în ce mai mult pentru a ne simți împliniți. Propun să luăm o mica pauză și să reflectăm la tot ce s-a întâmplat în anul anterior. Consider acest pas foarte important din perspectiva faptului că devenim mai conștienți. Mai conștienți că printre toate grijile de zi cu zi, suntem binecuvântați și avem o mulțime de lucruri pentru care putem să mulțumim.
Personal, nu pot să nu zâmbesc atunci când mă gândesc la anul ce tocmai a trecut. A fost un an cu multe amintiri de neuitat, prieteni extraordinari și călătorii în locuri speciale. În ceea ce privește latura profesională, sunt mai multe lucruri ce merită menționate, prin simplul fapt că majoritatea le-am trăit alături de voi, oamenii minunați care ne-ați acordat încrederea de a vă răsfăța.
Vă mulțumesc pentru că ne-ați ales, sper că v-ați simțit la fel de bine lângă noi și vă așteptăm cu nerăbdare și anul acesta pentru a crea împreună, noi povești. Apreciez că ați ales să vă pregătiți pentru momente importante din viața voastră alături de echipa Madlene.
Am găzduit una dintre cele mai frumoase petreceri ale burlăcițelor. Doamnele și domnișoarele s-au răsfățat alături de prietena lor, ce avea să aibă cel mai special eveniment din viața unei femei. S-a degajat multă energie pozitivă, au fost multe râsete, multe baloane cu mesaje și șampanie.

După asemenea petrecere, nu putea să urmeze decât un ”da” din toata inima, încât a dorit să își exprime alegerea și prin ajutorul unghiilor.


Chiar și în așteptarea celor mici, ideile de manichiură nu dispar, din contră, ne inspiră cu și mai multă
bucurie. 

Chiar dacă odată cu apariția copiilor în viața voastră, timpul personal se diminuează considerabil, vă mulțumim încă o dată pentru alegerea de a petrece clipe unice alături de micuții dumneavostră, în comapania echipei Madlene.


Chiar și înainte de a pleca în vacanțele mult așteptate ne-ați ales să vă răsfățăm până în vârful
unghiilor. Prin intermediul pozelor trimise din vacanță, am simțit că și o bucățică din Madlene a călătorit alături de voi prin toată lumea.

După ce ne-am asigurat că mergeți fericite în vacanță, ne-am făcut și noi bagajele și am decis să
mergem în teambuilding.  Am descoperit că totul este posibil, alături de echipa potrivită.

De asemenea, am petrecut mai mult timp împreună decât ne-am fi așteptat.  Am lucrat, am râs, ne-am distrat,  am învățat lucruri noi și am crescut împreună. 




Acum la sfârșit, când trag linie, realizez cât trebuie să fiu de recunoscătoare pentru oamenii minunați
care mă înconjoară, și pe cei care am ocazia să îi întâlnesc zi de zi. 
Dintre lecțiile cele mai prețioase pe care le-am învățat în anul ce tocmai s-a încheiat, se numară faptul că o gândire și o atitudine pozitivă nu pot să atragă după sine decât lucruri și oameni frumoși ce rezonează cu tine.
La mulți ani vă dorim!

Ioana – nail stilist


sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Ten frumos cu ajutorul vitaminelor

Când vă gândiți la mare ce vă vine în minte? Eu personal mă gândesc la linștea eternă, calmul suprem, frumuseți divine și enigme pe care le descoperim mereu dar care nu se se termină niciodată. Așa și cei de la Repechage sunt experți în domeniul tehnologiilor marine și cei mai buni specialiști în tratamente și produse cosmetice pe bază de alge. Adâncurile mărilor și oceanelor sunt bogate în alge benefice pentru toate tipurile de piele și nevoile terapeutice ale acesteia. Produsul miracol care m-a fascinat cel mai mult este C-serum care conține 12 vitamine, 18 aminoacizi și 42 de minerale. De fapt ce îi trebuie unui ten să arate sănătos și voios? Răspunsul este simplu, o hrană foarte bună la fel cum corpul nostru nu poate funcționa fără mâncare, o mașină nu poate merge fără combustibil la fel și tenul nostru nu poate să arate bine făra vitaminele, mineralele, antioxidanții și aminoacizii care o fac să fucționeze în parametrii normali. Un aport de vitamine este absorbit din alimentele care le consumăm zilnic dar nu este suficient, mai este nevoie și de suplimente la nivel local. Frumusețea unui ten constă în starea noastră de sănătate și de spirit generală și în îngrijirea zilnică. De aceea este bine să se utilizez pe lângă o cremă potrivită și un ser hrănitor.

Marta – estetician.