vineri, 23 iunie 2017

Bronzul și protecția solară Bio

Nu-ți ascunde pielea de soare! Protejeaz-o! Alege să ai un bronz strălucitor și sănătos, utilizând gama bio Naturys Sun.  Acest produs are un factor de protecție începând cu 10 SPF, 25 SPF, 30 SPF și până la 50 SPF, adecvat atât pentru corp cât și pentru față.  În ultimele decenii razele UV au devenit din ce în ce mai nocive, de aceea specialiștii recomandă utilizarea produselor cu protecție solară pe parcursul ședințelor de bronzat. Gama Naturys Sun este bio organica cu filtre minerale și este potrivită pentru pielea sensibilă, pielea deschisă la culoare sau pentru prima expunere la soare. Sursă continuă de vitamine, protejează pielea în condiții sigure împotriva razelor UVA și UVB, în timp ce
hidratează pielea fără să lase o senzație grasă. Nu creează bariere care să împiedice procesul natural de transpirație. Este ideală pentru a fi folosită atât la mare cât și la munte.

Modul de utilizare a produsului este simplu: se aplică produsul uniform, înainte de expunerea la soare și se recomandă repetarea aplicării la fiecare 1-2 ore sau după duș și înot.
Nu uitați că aplicarea protecției solare este primul lucru care poate ajuta pielea să rămână sănătoasă și este obligatorie indiferent de anotimp.


Nicoleta – nail stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu