joi, 9 martie 2017

Manichiura SPA - un răsfăț complet

Ce poate fi mai plăcut ca după o săptămână plină, să îți rezervi câteva ore doar pentru tine și să te relaxezi  într-un centru SPA? Pe lângă tratamentele  corporale binecunoscute și mâinile noastre merită răsfățate, ele fiind solicitate în mod constant în majoritatea activităților zilnice. Conceptul de SPA a luat naștere în Grecia Antică, grecii fiind cei care au pus bazele primelor proceduri balneo-terapeutice.
Tratamentul SPA pentru mâini este cel mai relaxant serviciu de manichiură, în urma căruia aspectul pielii și al unghiilor se va îmbunătăți uimitor. Vor fi mai hidratate și sănătoase, efectul menținându-se pentru o perioadă îndelungată. Pentru că se pune accent pe îngrijire completă și relaxare, manichiura SPA conține mai multe etape decât  o manichiură obișnuită.
Prima etapă  a manichiurii SPA constă în realizarea formei unghiilor și îndepărtarea cuticulelor, după care urmează exfolierea, ce are rolul de a îndepărta celulele moarte. Apoi urmează revitalizarea, realizată cu ajutorul  unei pudre efervescente puternic  hidratante. Următoarea etapă constă în aplicarea unor măști / serumuri  special create  pentru a trata fiecare tip de problemă în parte.
Finalul acestui tip de tratament constă în masajul mâinilor cu ajutorul unei creme intens hidratante.


Nico – nail stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu