miercuri, 8 martie 2017

Forma sprâncenelor în funcție de forma feței

Pensatul sprâncenelor are un impact radical asupra înfățișării noastre. Un pensat corect ne îmbunătățește vizibil aspectul fizic. Sprâncenele sunt părțile componente ale feței care ne accentuează privirea. Tocmai pentru a nu părea prea tristă, prea veselă sau prea mirată, un cosmetician va ști exact cum să contureze forma sprâncenelor pentru a avea un chip armonios.
Forma sprâncenelor este cartea de vizită a unei femei deoarece ele pot să exprime caracterul unei persoane de exemplu:
• Forma rotundă denotă blândețe, puritate, seninătate și este potrivită persoanelor care au forma feței în formă de inimă și structura osoasă mai proeminentă. Fața în formă de inimă o recunoști după: bărbia foarte ascuțită. În rest, coordonatele sunt asemănătoare cu cele ale feței ovale. Obrajii nu sunt excesiv de proeminenți.
• Forma ascuțită denotă seriozitate, strictețe, pretenție, conștiinciozitate și severitate. Este potrivită femeilor care le place să își impună punctul de vedere și celor care au forma feței rotundă. Fața rotundă o recunoști după:
Aspectul relativ circular, simetric, fața fiind aproape la fel de lată cât este lungă. Obrajii sunt foarte proeminenți, fiind punctul maxim de lățime al feței.
• Forma arcuită denotă perfecțiune, delicatețe fiind potrivită persoanelor care au forma feței ovală fiind denumită și cea mai perfectă formă a unei sprâncene. Fața ovală o recunoști după: Fruntea mai lată decât bărbia, obrajii pronunțați, însă nu proeminenți, bărbia ovoidală de dimensiuni reduse.
• Forma ,,s,, a unei sprâncede denotă îndrăzneală, orgoliu, pretenție, profesionalism și este potrivită persoanelor cu forma feței pătrată și a celor cu un caracter rebel și nonconformist. Fața pătrată o recunoști după: Fruntea și în special mandibula în colțuri, amândouă fiind aproximativ la fel de late.
• Forma plată denotă simplitate, naturalitate, sinceritate și este potrivită persoanelor care au forma feței alungită. Fața lungă o recunoști după: Aspectul alungit, atât al bărbiei și frunții, cât și al pomeților, dimensiunile fiind ușor echivalente. Bărbia este proeminentă.

Marta - expert estetician

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu