luni, 6 martie 2017

Colagenul - secretul tinereții

Trăim în secolul vitezei, nu mai avem timp să facem tot ce ne dorim și să folosim câte un produs pentru fiecare zonă a corpului. Vrem sa fim frumoase, cu un ten sănătos, pielea să fie fermă și elastică deopotrivă și asta repede. Vrem totul! Iar eu vă ofer soluția: un produs pentru corp și față, Natural Collagen - Silver de la Colway.
Acest gel încetinește îmbătrînirea pielii, ajută la regenerarea tenului (după epilare și expunerea la soare/solar, diverse înțepături sau pișcături) și este un real ajutor în calmarea pielii iritate. Toate acestea sunt posibile datorită proprietăților sale:
·       Colagenul - un component cheie al pielii noastre, lipsa acestuia duce la apariția ridurilor și a pierderii flexibilității pielii;
·      
Elastina - oferă elasticitate;
·       Acidul lactic - va oferi o strălucire radiantă, va lumina pielea și va stimula celulele pentru a produce ceramide valoroase de conservare a apei în pielea ta.
·       În plus amână procesul de îmbătrânire, netezește cicatricile și vergeturile, tonifiază zonele cu piele flască.
Îl putem folosi o dată sau de două ori pe zi. Îl vom aplica, în strat subțire, pe pielea curată și umezită, iar la aproximativ două minute vom aplica o cremă hidratantă de zi/noapte (în funcție de momentul în care ne aflăm) sau o loțiune.
Hai să începem, împreună, să avem grijă de corpul nostru! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu