miercuri, 25 ianuarie 2017

Pedichiura pentru bărbați - ,,un must''!


Când vine vorba despre servicii de înfrumusețare, nu poate decât să mă bucure faptul că în ultimii ani, observ din ce în ce mai mulți reprezentanți ai sexului puternic  apelând la ele.
Felicitări domnilor care găsesc răbdarea necesară  de a se îngriji din cap până în picioare! Și țin  să subliniez  cuvântul ,,picioare’’, pentru că astăzi vă voi vorbi despre importanța realizării cu regularitate a pedichiurii într-un centru de înfrumusețare. În primul rând, este extrem de relaxant și comod să știți că picioarele dumneavoastră  sunt răsfațate de către o persoană specializată în acest domeniu. De asemenea veți avea  siguranța că pedichiura realizată de către un profesionist va preveni apariția unghiilor încarnate, tăierea incorectă a acestora fiind motivul principal al apariției lor. Un picior neîngrijit devine mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, în special dacă este utilizată în mod frecvent încălțăminte  care nu permite aerisirea  necesară. Exfolierea și îndepartarea celulelor moarte în mod frecvent vor ține la distanță apariția calusului și a pielii uscate.


În cazul în care resursele de timp  vă sunt limitate, așezat în scaunul de pedichiură, puteți lucra pe tabletă sau telefon în timp ce primiți doza de răsfăt bine-meritată. Într-un final veți deveni posesorul  unor unghii  frumoase și îngrijite ceea ce denotă respect de sine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu