marți, 19 iulie 2016

Trucuri pentru un make-up rezistent

În sezonul cald distracția se poate muta pe plajă, la piscină sau la un cocktail pe terasă în aer liber. În rândul femeilor a existat mereu o concurență și nevoia de a ieși din anonimat a devenit tot mai mare, de aceea un make-up personalizat  te va ajuta de fiecare dată. 
Dar cum dăm rezistență machiajului atunci când mergem la o petrecere în aer liber la piscină? 
Crema cu protecție solară special creată pentru ten, poate deveni o bază pentru machiaj. Pe langă faptul că te va proteja de razele ultraviolete este și rezistentă la apă, va ajuta și la fixarea machiajului. 
Pentru că e posibil să ajungi și în piscină, deoarece căldura te va împinge să te răcorești. Dar e posibil să îți dorești  și să fii o apariție “hot” la o petrecere, iar machiajul să reziste indiferent de temperaturile de afară sau distracția din piscină.  Mascara waterproof nu mai este o noutate de aceea va fi nelipsit vara din poșeta dumneavoastră dacă vreți să aveți genele conturate, voluminoase, bine definite chiar și la piscină. Dacă nu intrați în contact cu apa evitați folosirea lui deoarece se demachiază foarte greu și poate rări genele dumneavoastră, ori puteți folosi un demachiant special pentru produsele waterproof. Pentru pleoape alegeți doar farduri cremă rezistente la apă în culori neutre precum: bej, auriu sau bronz.
 Cu gelul eyeliner waterproof puteți contura ochii dacă vă doriți un look “cat eyes”.  Iar pentru a întregi look-ul, ideal este să folosiți un gloss sau un ruj semipermanent rezistent la transfer și apă (indicat ar fi să conțină și protecție solară împotriva razelor UV). În cazul sprâncenelor cea mai bună conturare o puteți obține cu ajutorul unei creme colorate waterproof care să fie de nuanța naturală a firelor de păr. Pentru un ten aerat și uniform puteți opta pentru un fond de ten BB cream (majoritatea fondurilor de ten care nu au în compoziție apă, sunt și waterproof). Pudra bronzantă și iluminatorul auriu va defini linia pomeților și va adauga un plus de strălucire. 
Dacă tenul dumneavoastră secretă sebum și apare aspectul de lucios, puteți readuce aspectul de mat folosind șervețelele matifiante care absorb excesul de sebum fără a afecta în vreun fel machiajul .
În cazul în care vrei să fii sigură pe tine și pe look-ul tău cere cu încredere  sfatul specialiștilor pentru a evita eventuale neplăceri.

Diana - Make-up Artist

vineri, 15 iulie 2016

Cum combatem cearcănele?

               Fie că le-ai moștenit de la mama, fie de la ritmul agitat pe care-l duci, cearcănele și pungile de sub ochi își găsesc leac în cele mai simple tratamente pe care le poți încropi din ce ai pe acasă.

             Dacă problema este una genetică, iar pielea de sub ochi este mai vineție de la natură, o poți scoate la lumină dacă masezi acea zonă cu o felie de lămâie. Te-ai trezit cu ochii umflați? În cel mai scurt timp îți revii la normal dacă îi tratezi cu felii de cartofi proaspăt tăiate. Clătește apoi cu apă călduță, să înlături amidonul de pe piele.
            Îmbunătățește aspectul cearcănelor din două mișcări: prima – nu te freca niciodată la ochi, aplică orice mască sau cremă foarte ușor, prin tamponare. A doua - nu dormi fără pernă, capul va fi mai sus decât restul corpului și acesta previne acumularea lichidelor la nivelul ochilor.

            Fie că masezi zilnic zona de sub ochi cu ulei de migdale, cel puțin două săptămâni, fie că aplici o pastă din praf de migdale și lapte, cearcănele tale vor da înapoi. De la simpla aplicare a unor felii de castravete pe ochii umflați, până la mastile cu suc de castravete, această legumă se ține tare în fața cearcănelor. Dă un castravete prin răzătoare până obții un pic de suc. După ce s-a răcit la frigider amestecă-l cu puțină lămâie  și aplică masca în jurul ochilor pentru 15 minute.
              Compresele reci cu infuzie de petale de trandafir sunt o soluție fină pentru cearcănele tale. Alege trandafirii de dulceață și folosește o lingură de petale la 100 ml apă. Tamponează pielea de sub ochi cu dischete demachiante din bumbac înmuiate în această infuzie.
            Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ameliorezi cearcănele sau chiar să scapi de ele. Dar nu uita că orele de somn sunt cele mai importante, alături de un mod de viață cât mai sănătos.

Mariana-estetician

miercuri, 6 iulie 2016

Vara e la picioarele tale!

Toate femeile își dorsc ca pe lângă o piele fermă și un păr hidratat să aibă unghii frumoase și bine îngrijite. După cum se știe, mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei, iar din aceast  motiv hidratarea, curățarea și scurtarea lor reprezintă niște pași foarte importanți.

Însă odată cu venirea verii trebuie să acordăm mai multă atenție și pedichiurii. Venirea căldurii este un motiv bun de bucurie și pentru picioarele tale, care așteptau de mult să se bucure de noile tale sandale.  Dar,cum este  mai bine să îți ingrijești picioarele?Cea mai bună si rapidă variantă este vizita într-un salon de specialitate unde picioarele tale vor fi răsfățate până în vârful degetelor.
O grijă completă a picioarelor tale presupune scurtarea, finisarea unghiilor și  a cuticulelor . Pas urmat de îngrijirea tălpii, eliminarea pielii moarte cu o pilă special creată pentru aceasta, și un gomaj bine efectuat. Iar după urmează alegerea culorii dorite. Acum piciorele sunt gata și ele să se bucure de razele soarelui.
Dacă doriți și o hidratare intensă atunci puteți opta pentru o pedichiură spa. În timpul acestui tratament piciorele tale vor beneficia de un adevărat răsfăț și cu siguranță îți vor fi recunoscatoare. 


 Acum piciorele sunt gata și ele să se bucure de razele soarelui.

Ioana- Nail Stilist