miercuri, 17 februarie 2016

Manichiura japoneză


În fiecare domeniu apar mereu noutăți, mai ales în domeniile ce țin de sănătatea și aspectul fizic. Tratamentul japonez pentru unghii nu este o noutate în domeniul manichiurii, dar foarte puține persoane au auzit, și l-au încercat.
Acest tip de manichiură este destinat atât femeilor cât și bărbaților ce se confruntă cu unghiile subțiri, ce se rup ușor, sunt casante și exfoliate. După terminarea manichiurii unghiile vor avea un luciu frumos și natural, iar în timp se vor întări.


Aceast tratament este ușor de relizat și nu necesită foarte mult timp. După pregătirea clasică a unghiei, se ia luciul natural al unghiei cu o pilă non-abrazivă, după care se introduce în suprafața unghiei cu ajutorul unei  pile speciale din piele de căprioară o pastă ce ajută la păstrarea elasticității naturale a unghiei având ca și componente bentonita, ceara de albine și alte substanțe naturale. A doua pudră ce se aplică pe unghie are rolul de a sigila și proteja asigurând și umiditatea optimă a acesteia.
Pe lângă aspectul natural deosebit, vei avea unghii sănătoase și puternice pentru mult timp. 
                                                                          Ioana - Nail Stilist

marți, 2 februarie 2016

Fă-ți timp pentru a te răsfăța!


Viața cotidiană ne supune zilnic atât corpul , cât și mintea și spiritul la stres.
Muncim cu ele , le încărcăm cu accesorii care poate le rănesc, uneori cărăm obiecte prea grele. Sigur ți-ai dat seama că este vorba de mâinile tale. Dacă mâinile te servesc cu atâta fidelitate, de ce să nu le răsfeți și tu?Așa cum întreg corpul și mintea au nevoie de odihnă, și mâinile tale au nevoie atât de relaxare dar mai ales de îngrijire. Indiferent de sezon, atât unghiile cât și pielea mâinilor trebuie să fie impecabile.
Mâinile sunt  ”cartea de vizită” a femeilor!
Se întâmplă ca unghiuțele tale să fie moi sau casante. Îngălbenite sau se exfoliază mai mereu? Sau poate doar iți simți pielea uscată și mâinile obosite? Noi avem soluția benefică pentru toate aceste probleme! Minunatele tratamente SPA!


Conceptul de SPA combină uleiurile esențiale și extractele aromaterapeutice care topesc stresul și încordarea sub mâini pricepute, redând atât mâinilor cât și corpului, relaxarea și echilibrul normal. De la exfoliere la revitalizare, reînnoire și protecție, indiferent că e energizant cu ciocolată sau răcoritor cu mentă și mușețel, exotic cu papaya și ananas sau antistres, tratamentele SPA pe care la găsești la noi, sunt minuni de care se vor bucura mâinile tale. Purificarea, hidratarea , întreținerea temeinică a mâinilor și unghiilor cu produse organice regenerante seduc mâinile către un aspect revitalizat, fermecat și perfecționat de suplețe și strălucire.
Rezultatul final va fi unul deosebit: mâini catifelate și hidratate, unghii sănătoase și elegante.
   
                                              Roxana- Nail Stilist