sâmbătă, 24 decembrie 2016

Folosirea corectă a fondului de ten

Fondul de ten...îmi amintesc că ne-am împrietenit pe la 16 ani și am rămas prieteni buni până în ziua de astăzi. Da, nu îmi este frică să-i zic prieten, căci așa și este ,, suntem la bine și la rău împreună”. Am crescut și am evoluat împreună, acum formula sa este îmbogățită, variată, pentru a putea satisface nevoile fiecăruia. Dacă cu ani în urmă mai existau și păreri negative asupra acestui produs, acum fondul de ten din zilele noastre nu trebuie să lipsească din trusa oricărei domnișoară sau doamnă. Important este să alegem fondul de ten după următoarele criterii:
·         Primul pas înainte de a folosi fondul de ten este să facem o curățare a tenului, fie la specialist fie acasă, pentu că niciun produs chiar și de calitate nu va da bine pe ten dacă este încărcat cu celule moarte.
·    
     Se face un diagnostic prin care se află ce tip de ten avem ( gras, mixt, uscat sau normal) pentru a putea alege cu exactitate ce tip de fond de ten ni se potrivește cel mai mult.
·         Există o gamă variată în ceea ce privește fonul de ten dar de cele mai multe ori sunt împărțite în două tabere: cu acoperire mare sau cu acoperie mai slabă. Așa că dacă nu ai probleme serioase cu tenul nu este recomandat să folosești un fon de ten cu acoperire foarte mare, deoarece va arăta ca o mască pe față, dar dacă vei folosi un fond de ten cu acoperire mică va arăta natural, o culoare plăcută, uniformă ce îți va da o naturalețe de invidiat.
·         Un ultim sfat dar nu mai puțin important este să alegem nuanța fondului de ten cât mai aproape de nuanța pielii noastre doar așa vom putea alunga mitul că persoanele din zilele de azi sunt nenaturale.
Trăim într-o lume ce se dezvoltă cu pași uimitori de repezi în care femeia modernă a plecat de la cratiță pentru a putea triumfa pe culmele succesului la diferite job-uri. Noi putem avea lumea la picioare, putem cuceri orizonturi și le putem pierde iarăși, cu o singura armă – frumusețea.

Nicoleta – nail stilist.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu