miercuri, 23 noiembrie 2016

Tratament facial SPA pentru curățarea profundă a porilor

Punctele negre, comedoanele sunt câteva dintre problemele care ne umbresc  frumusețea. Nu este un secret pentru nimeni că cea mai eficientă metodă în tratarea acestei probleme este tratamentul clasic cu extracție. Dar, când  ne gândim la acest tratament ne îngrozim, fiind o procedură dureroasă, la acele 10- 15 minute care trebuie să stăm  sub aburul de la vapofor, si la acele 3 zile care va trebui să ferim tenul de priviri deoarece e  roșu și cu neregularități. Se poate și altfel! Un  tratament cu extracție poate fi cu ușurință transformat într-un tratament spa dacă respectăm următorii pași:
·         Primii pași dintr-un tratament, demachiere, tonifiere și gomaj se vor efectua într-un  ambient relaxant în care licărește o lumină difuză relaxantă, iar pe fundal să se aude o muzică suavă relaxantă.
·         Conform procedurilor clasice următorul pas ar fi vaporizarea cu extracția propriu zisă. După multiple cercetări s-a ajuns la concluzia că mult mai util și mai corect ar fi să se efectueze înainte de extracție și un masaj de 20- 30 de minute. Acest masaj va avea ca scop, înmuierea stratului cornos, dilatarea porilor, introducerea clientului într-o stare de relaxare toate acestea vor facilita ca extracția să fie mai blândă și mai puțin dureroasă și mult mai eficientă.
·         Al 5- lea pas este unul inovator și aș putea să spun că este chiar de ultimă generație: în locul vapoforului vine un produs simplu de utilizat și total inofensiv pentru tenul tău. Acest produs conține apă de mare sărată care aduce apa din adâncul țesuturilor la suprafață înmuind  stratul cornos și AHA care dizolvă proteinele de la suprafață pielii transformând extracția într-o prcedură mult mai delicată și extrem de eficientă.
·         Următorii pași sunt cei care "încoronează opera" de aceea se vor efectua în condiții de spa.
·         Obigatoriu se va pune o mască antiseptică, una  calmantă și la final o mască hidratantă urmată cu creme din aceea categorie.
În majoritatea articolelor mele am menționat că detaliile fac diferența, susțin acest aspect în continuare, și vreau să menționez că prin modul de aplicare a produselor, putem  transforma orice tratament care are o schemă precisă și exactă într-o artă.


Marta – estetician.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu