miercuri, 21 septembrie 2016

Antrenament facial

Frumusețea unei femei  este un dar divin, dar din păcate există un dușman numit timpul care ne fură încet, încet și an de an din această frumusețe. Din acest motiv ar fi indicat să se facă masaj facial începând cu vârsta de 25 de ani, iar dacă timpul nu ne permite să vizităm un salon soluția este gimnastica facială. Da, da ați înțeles bine, gimnastica facială, care este la fel de importantă ca și mișcarea zilnică. Mușchii feței trebuie antrenați la fel cum antrenam și ceilalți mușchi ai corpului pentru ai tonifia și pentru a păstra elasticitatea feței, ca să întârziem cu cât mai mult apariția ptozei faciale. Astăzi vreau să vă prezint câteva exerciții care v-ar ajuta la prevenirea ridurilor și tonifierea mușchiilor.
·         Spunem ‘’ u-i’’ cu dinții strânși timp de un minut.
·         Spunem ‘’a-o-j’’ și ‘’k’’ cu gura larg deschisă timp de un minut.
·         Umflăm obrajii și întindem buzele timp de un minut.
·         Lărgim comisura buzelor timp de un minut.
·         Ridicăm și coborâm sprâncenele 20 de secunde.
·         Se întoarce capul la dreapta apoi la stânga timp de un minut.
·         Se rotește capul de la dreapta la stânga apoi invers de 20 de ori.
·         Se ridică buza inferioară peste cea superioară și se dă capul pe spate, apoi revenim cu bărbia în piept și repetăm procedura timp de două minute.
·         Se rotesc ochii de la dreapta la stânga.
Gimnastica facială se termină cu mișcări de respirație. Exercițiile prezentate mai sus ne vor ajuta să prelungim  tinerețea și frumusețea. Fii cu un pas înaintea timpului făcând aceste exerciții în fiecare zi.

Marta- estetician.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu