marți, 19 iulie 2016

Trucuri pentru un make-up rezistent

În sezonul cald distracția se poate muta pe plajă, la piscină sau la un cocktail pe terasă în aer liber. În rândul femeilor a existat mereu o concurență și nevoia de a ieși din anonimat a devenit tot mai mare, de aceea un make-up personalizat  te va ajuta de fiecare dată. 
Dar cum dăm rezistență machiajului atunci când mergem la o petrecere în aer liber la piscină? 
Crema cu protecție solară special creată pentru ten, poate deveni o bază pentru machiaj. Pe langă faptul că te va proteja de razele ultraviolete este și rezistentă la apă, va ajuta și la fixarea machiajului. 
Pentru că e posibil să ajungi și în piscină, deoarece căldura te va împinge să te răcorești. Dar e posibil să îți dorești  și să fii o apariție “hot” la o petrecere, iar machiajul să reziste indiferent de temperaturile de afară sau distracția din piscină.  Mascara waterproof nu mai este o noutate de aceea va fi nelipsit vara din poșeta dumneavoastră dacă vreți să aveți genele conturate, voluminoase, bine definite chiar și la piscină. Dacă nu intrați în contact cu apa evitați folosirea lui deoarece se demachiază foarte greu și poate rări genele dumneavoastră, ori puteți folosi un demachiant special pentru produsele waterproof. Pentru pleoape alegeți doar farduri cremă rezistente la apă în culori neutre precum: bej, auriu sau bronz.
 Cu gelul eyeliner waterproof puteți contura ochii dacă vă doriți un look “cat eyes”.  Iar pentru a întregi look-ul, ideal este să folosiți un gloss sau un ruj semipermanent rezistent la transfer și apă (indicat ar fi să conțină și protecție solară împotriva razelor UV). În cazul sprâncenelor cea mai bună conturare o puteți obține cu ajutorul unei creme colorate waterproof care să fie de nuanța naturală a firelor de păr. Pentru un ten aerat și uniform puteți opta pentru un fond de ten BB cream (majoritatea fondurilor de ten care nu au în compoziție apă, sunt și waterproof). Pudra bronzantă și iluminatorul auriu va defini linia pomeților și va adauga un plus de strălucire. 
Dacă tenul dumneavoastră secretă sebum și apare aspectul de lucios, puteți readuce aspectul de mat folosind șervețelele matifiante care absorb excesul de sebum fără a afecta în vreun fel machiajul .
În cazul în care vrei să fii sigură pe tine și pe look-ul tău cere cu încredere  sfatul specialiștilor pentru a evita eventuale neplăceri.

Diana - Make-up Artist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu