luni, 19 mai 2014

Manichiura care durează minim două săptămâni



Dacă lacul de unghii iţi sare când iţi este lumea mai dragă, înseamnă că aceste rânduri iţi sunt dedicate ţie.
Deja nu mai este o noutate conceptul de manichiură permanentă pentru noi.
Femeia modernă nu mai are timp să-şi refacă manichiura la 3 sau 4 zile. Să o faca acasă? E prea obosită după atâtea ore petrecute la serviciu.
Aşa că produsul “vedetă” în domeniul manichiurii este oja permanentă sau “
soak off” - un gel colorat care se aplică pe unghii doar in 30 de minute si durează până la câteva săptămâni. Indiferent de cât timp ţii unghiile în apă, lacul nu se decojeşte!
Astfel vei avea  o manichiură impecabilă pentru cel puţin două săptamâni.
Inovaţia constă in unghii perfecte, cu aspect natural.
Acest tip de ojă protejează unghia naturală şi o ajută să crească, fără a avea un efect negativ asupra acesteia.Este ideală pentru femeile ocupate, ce nu au timp să meargă la salon pentru ingrijirea manichiurii săptamanal, şi nu numai.




Poţi alege dintr-o multitudine de nuanţe sau să optezi pentru designul preferat.Orice este posibil cu această ojă-minune. Prin urmare, acum poţi avea o manichiură sau pedichiură impecabilă, mai ales că unghiile de la picioare cresc mai greu decât cele de la mâini şi o pedichiură cu ojă permanentă va rezista cel putin o lună.

Te-ai întrebat care sunt avantajele ojei permanente?
Câteva dintre ele :
O culoare fără imperfecţiuni care durează peste 2 săptămâni, un luciu intens şi de durată, este perfectă pentru femeile ocupate, pentru ocazii speciale, vacanţe şi în orice moment dacă iţi doreşti  o culoare durabilă.
Şi dacă iţi mai spun că la finalul aplicării ai unghiile  perfect uscate , te-am convins?
Eu zic că daaaa…J
                                                                                
                                                               Andreea-Nail Stilist

marți, 6 mai 2014

Ultimele tendinte in manichiura-sezonul cald 2014














Odată cu zilele călduroase, ne schimbăm şi garderoba în ton cu tendinţele, dar nu putem uita de manichiură.. Încă se mai poartă forma migdalată, o formă care dă aspect cât se poate de feminin şi se potriveşte celor mai multe tipuri de degete, dar şi forma pătrată rămâne în topul preferinţelor femeilor. Natura s-a trezit la viaţă şi noi odată cu ea. Primăvara aceasta purtăm culori pline de energie, pentru că cel mai bine ne exprimăm prin culoare şi manichiura este un accesoriu indispensabil care ne completează ţinutele.
Ce purtăm pe unghii în acest sezon ? Chiar dacă ,,orhidee radiantă’’ este culoarea anului 2014,casele de modă aleg pentru acest sezon şi culoarea roz, întâlnită peste tot. Altă culoare din colecţiile primăvară - vară 2014 este galbenul,o culoare exuberantă, luminoasă, caldă. Dacă vrei să ai o manichiură care să iţi înveselească orice moment din zi, asta e alegerea perfectă.Dar şi alte culori vibrante sau pasteluri, de la roşu coral la verde mentă, culoarea piersicii, nude sau alb, cu efect lucios sau mat, toate definesc sezonul cald 2014. Îndrăzneşte să porţi verde pe unghii fie pastel, verde mentă sau verde lămâie. Verdele evocă mediul natural şi vigoarea, transmite forţă, prosperitate, abundenţă.Poartă unghii roz când vrei să fii tratată ca o prinţesă sau alb mat-culoarea specifică femeilor greu de definit. Cauţi câteva sugestii de modele de unghii...? Nu vei da greş cu manichiura Half Moon în culori vibrante sau manichiura Ombre. Alege o textură metalică pentru unghiile tale, acest trend se păstrează din sezonul toamnă-iarnă şi te ajută să faci diferenţa dintre o manichiură banală şi una senzaţională pentru primăvară.
Prinţesă sau greu de definit?

Andreea-Nail Stilist

https://www.facebook.com/madlenenailbar